(ВИДЕО) Градоначалникот Дејан Владев не го дава Свети Николе за регионална депонија

„Немам коментар“, беше одговорот од градоначалникот на Свети Николе и во телефонските обиди и при нашата кратка … Продолжи со читање (ВИДЕО) Градоначалникот Дејан Владев не го дава Свети Николе за регионална депонија