(ВИДЕО) Годишнина од несреќата на Струма – ќе изгори ли и надежта за правда?

Една година од трагедијата на автобусот на „Беса транс“ во Бугарија, во која загинаа 45 лица. Кај … Продолжи со читање (ВИДЕО) Годишнина од несреќата на Струма – ќе изгори ли и надежта за правда?