(ВИДЕО) Германија: Ние сме пријатели на македонскиот идентитет и јазик, но ако нема уставни измени летово, вашата иднина ќе биде нејасна

Свесни сме за чувствата, има многу стравови за идентитетот, културата, јазикот, но ве уверуваме дека Германија го … Продолжи со читање (ВИДЕО) Германија: Ние сме пријатели на македонскиот идентитет и јазик, но ако нема уставни измени летово, вашата иднина ќе биде нејасна