(ВИДЕО+ФОТОГАЛЕРИЈА) Ковачевски и Мицотакис во Атина разговараа за предизвиците и последиците од енергетската криза

Премиерите заклучија дека стратегиските проекти се од голема важност за долгорочната енергетска независност за стабилно и постојано … Продолжи со читање (ВИДЕО+ФОТОГАЛЕРИЈА) Ковачевски и Мицотакис во Атина разговараа за предизвиците и последиците од енергетската криза