(ВИДЕО+ФОТО) Поплавен „Ист Гејт“

На социјалните мрежи се објавени и фотографии од првиот кат на Градскиот трговски центар каде, исто така, … Продолжи со читање (ВИДЕО+ФОТО) Поплавен „Ист Гејт“