(ВИДЕО+ФОТО) Џафери во Украина: Лично ќе се залагам овие слики да го добијат вистинското име, а тоа е геноцид

Оваа посета на Џафери е прва од овој вид на висок претставник од регионот и прва посета … Продолжи со читање (ВИДЕО+ФОТО) Џафери во Украина: Лично ќе се залагам овие слики да го добијат вистинското име, а тоа е геноцид