(ВИДЕО) Фирмата со 27 „перманентно вработени“ инженери во надзорот над „Бехтел и Енка“ има само двајца вработени според годишната сметка за 2022 г.

Компанијата „Електра солушнс“ декларирала 32 „перманентно вработени” лица во октомври 2022 година за потребите на тендерот за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Фирмата со 27 „перманентно вработени“ инженери во надзорот над „Бехтел и Енка“ има само двајца вработени според годишната сметка за 2022 г.