(ВИДЕО) „Феникс“: Споменици од „Скопје 2014“ биле плаќани драстично поскапо од цените за кои биле излеани во Италија

За „Скопје 2014“, според обвинителството, всушност, не постои одлука или некаков документ. Спомениците кои во јавноста беа … Продолжи со читање (ВИДЕО) „Феникс“: Споменици од „Скопје 2014“ биле плаќани драстично поскапо од цените за кои биле излеани во Италија