(ВИДЕО) ЕУ: Несреќен настап на новата претседателка Силјановска-Давкова

Очекуваме и се радуваме на заедничка соработка со избраните претставници во Северна Македонија, и со новата влада … Продолжи со читање (ВИДЕО) ЕУ: Несреќен настап на новата претседателка Силјановска-Давкова