(ВИДЕО) Ескобар: Не сум дојден за кого било да мачам, но за САД партнери се оние што се посветени на ЕУ-интеграција и борба против корупција

Премиерот Ковачевски истакна дека е реален оптимист и оти верува дека следна членка на ЕУ ќе биде … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ескобар: Не сум дојден за кого било да мачам, но за САД партнери се оние што се посветени на ЕУ-интеграција и борба против корупција