(ВИДЕО) Една година по трагедијата кај Ласкарци: Погодените не се откажуваат од барањето правда

Среда, 13 февруари 2019 година, околу 17 часот стигнаа првите новинарски извештаи дека на автопатот Скопје-Тетово автобус … Продолжи со читање (ВИДЕО) Една година по трагедијата кај Ласкарци: Погодените не се откажуваат од барањето правда