(ВИДЕО) Дваесет години од смртта на претседателот Трајковски – кој беше и што ни остави

На 26 февруари навршуваат дваесет години од смртта на претседателот Бори Трајковски. Сè уште се живи контроверзиите … Продолжи со читање (ВИДЕО) Дваесет години од смртта на претседателот Трајковски – кој беше и што ни остави