(ВИДЕО) Документарецот на ИРЛ повторно го распламте огнот за трагедијата во модуларната болница во Тетово

Во филмот насловен „Убиство во Тетово“, во копродукција на ИРЛ и МТВ, се открива дека првиот тендер … Продолжи со читање (ВИДЕО) Документарецот на ИРЛ повторно го распламте огнот за трагедијата во модуларната болница во Тетово