(ВИДЕО) До крајот на 2024 г. може да имате електронски лични карти, вели експерт од Естонија

Мислам дека целата постапка е остварлива во период од две години. Тоа значи дека до крајот на … Продолжи со читање (ВИДЕО) До крајот на 2024 г. може да имате електронски лични карти, вели експерт од Естонија