(ВИДЕО) Димитров: Имам големи проблеми со меморандумот на Бугарија, во определени делови е многу навредлив

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров во интервју за „360 Степени“ го коментираше меморандумот на Бугарија и … Продолжи со читање (ВИДЕО) Димитров: Имам големи проблеми со меморандумот на Бугарија, во определени делови е многу навредлив