(ВИДЕО) Димитриевски се пожали дека го следи полиција: Нека им служи на чест на министерот за внатрешни работи и на мојот поранешен другар

МВР, како што велат оттаму, нема да дозволи каков било притисок или злоупотреба на положбата, поради што … Продолжи со читање (ВИДЕО) Димитриевски се пожали дека го следи полиција: Нека им служи на чест на министерот за внатрешни работи и на мојот поранешен другар