(ВИДЕО) Димитриевска со претставка до Судскиот совет за случајот „Млечен“: Барам затворска, а не условна казна

Наташа Димитриевска, сопругата на загинатиот Гоце во сообраќајката кај „Млечниот ресторан“ во Скопје во септември 2018 година, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Димитриевска со претставка до Судскиот совет за случајот „Млечен“: Барам затворска, а не условна казна