(ВИДЕО) Џипот што го вози Рашковски е на име на еден од „тајните хонорарци“ во Владата

Според бројот на регистарските таблички, џипот е во сопственост на фирмата „ГБЦ системи“, регистрирана за трговија на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Џипот што го вози Рашковски е на име на еден од „тајните хонорарци“ во Владата