(ВИДЕО) Десетици илјади демонстранти на протестот против Лукашенко

Околу сто илјади демонстранти денеска излегоа на протест во центарот на Минск, разочарани од изборите со кои … Продолжи со читање (ВИДЕО) Десетици илјади демонстранти на протестот против Лукашенко