(ВИДЕО) Ден на албанската азбука: Се грижат ли институциите за квалитетот и стандардите кога се обраќаат на албански

Додека пред 114 години научници од сите земји населени со Албанци се собраа за обединување на азбуката … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ден на албанската азбука: Се грижат ли институциите за квалитетот и стандардите кога се обраќаат на албански