(ВИДЕО) Дали договорот за надзорот над „Бехтел и Енка“ треба да биде раскинат – прашање за премиерот Ковачевски

Премиерот не сакаше да даде директен одговор на поставеното прашање и наместо тоа се повика на институциите … Продолжи со читање (ВИДЕО) Дали договорот за надзорот над „Бехтел и Енка“ треба да биде раскинат – прашање за премиерот Ковачевски