(ВИДЕО) Четири години од влезот на Македонија во НАТО – каков е пулсот на граѓаните?

Во деликатен момент за мирот и безбедноста на европскиот континент, НАТО одбележува 75 години од постоењето, а … Продолжи со читање (ВИДЕО) Четири години од влезот на Македонија во НАТО – каков е пулсот на граѓаните?