(ВИДЕО) Бугарските медиуми објавија снимка од нападот на бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид

Според снимките од безбедносните камери што ги објави бугарската телевизија БТВ, тројца мажи со маски на лицата … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бугарските медиуми објавија снимка од нападот на бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид