(ВИДЕО) Бугарскиот суд го затвора здружението што го отвори македонскиот клуб во Благоевград

„Во ликвидација“ – пишува во досието на Централниот регистар на Бугарија покрај името на Граѓанското здружение за … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бугарскиот суд го затвора здружението што го отвори македонскиот клуб во Благоевград