(ВИДЕО) Бугарскиот европратеник Џамбаски со нацистички поздрав му се обрати на италијански колега во ЕП

Од парламентарната група на италијанскиот европратеник Сандро Гоѕи го осудија однесувањето на Џамбаски и побараа од претседателката … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бугарскиот европратеник Џамбаски со нацистички поздрав му се обрати на италијански колега во ЕП