(ВИДЕО) Бугарската делегација пристигна во црквата „Св. Спас“ на чествувањето на Гоце Делчев

Во секој момент се очекува да пристигнат и бугарските граѓани кои утринава со автомобили тргнаа кон Скопје … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бугарската делегација пристигна во црквата „Св. Спас“ на чествувањето на Гоце Делчев