(ВИДЕО) Борисов: Не гледам опција во која ГЕРБ би коалицирале со ДПС, Јанев и Преродба

За тоа кои луѓе ќе бидат избрани за министри и премиер, Борисов нагласи дека доколку тоа се … Продолжи со читање (ВИДЕО) Борисов: Не гледам опција во која ГЕРБ би коалицирале со ДПС, Јанев и Преродба