(ВИДЕО) Безбедносни камери го снимиле судирот меѓу двата воза во Грција

Од силниот удар веднаш настанува пожар Безбедносни камери синоќа го снимиле моментот на железничката несреќа во Грција … Продолжи со читање (ВИДЕО) Безбедносни камери го снимиле судирот меѓу двата воза во Грција