(ВИДЕО) Бесплатната контрацепција и по пет години е само владино ветување на хартија

Уште во програмата во 2017 година, Владата ветува дека ќе воведе барем едно бесплатно контрацептивно средство на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Бесплатната контрацепција и по пет години е само владино ветување на хартија