(ВИДЕО) Азербејџан изврши напад на ерменските позиции вдолж границата

Азербејџанските војници ги нападнаа ерменските позиции на три места со артилерија и оружје од висок калибар, јави … Продолжи со читање (ВИДЕО) Азербејџан изврши напад на ерменските позиции вдолж границата