(ВИДЕО) Арсовска може да ја изгуби Универзална сала

На конкретно прашање дали ќе ѝ ги одземат ингеренциите на Арсовска, министерката за култура рече дека прво … Продолжи со читање (ВИДЕО) Арсовска може да ја изгуби Универзална сала