(ВИДЕО) Антикорупциска се сомнева во непристрасноста на Обвинителството поради молкот за ДУП-от спроти „Холидеј ин“

ДКСК поднесе иницијатива до Обвинителството пред повеќе од половина година, но, предметот е се уште во предистражна … Продолжи со читање (ВИДЕО) Антикорупциска се сомнева во непристрасноста на Обвинителството поради молкот за ДУП-от спроти „Холидеј ин“