(ВИДЕО) Ангеловски од МВР: Отворена е нова „Јавна соба“, работиме на детектирање на членовите

Отворена е нова група како „Јавна соба“, а Министерството за внатрешни работи (МВР) веќе работи на детектирање … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ангеловски од МВР: Отворена е нова „Јавна соба“, работиме на детектирање на членовите