(ВИДЕО) Алтернатива пред одлука – против владата или во неа (360° сезона 8, емисија 19)

Во новото издание на емисијата „360 степени“, емитувано на 8 ноември 2021 г. на ТВ Алсат, се … Продолжи со читање (ВИДЕО) Алтернатива пред одлука – против владата или во неа (360° сезона 8, емисија 19)