(ВИДЕО) Алијанса за Албанците донесе одлука за влез на партијата во Владата

Во Владата ќе имаме двајца заменици-министри и тоа за одбрана и за земјоделство, како и три министерства … Продолжи со читање (ВИДЕО) Алијанса за Албанците донесе одлука за влез на партијата во Владата