(ВИДЕО) Али Ахмети распеан пред вечерашниот митинг на ДУИ во Чаир

Груби, пред да го објави видеото со распеаниот Ахмети, на Фејсбук го најави вечерашниот митинг што ДУИ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Али Ахмети распеан пред вечерашниот митинг на ДУИ во Чаир