(ВИДЕО) Ако туризмот и ѓубрето се најголеми непријатели, зошто отпадот е насекаде на Шара и во Охридско

На повеќе локации на Шар Планина, кои се појдовна точка за планинарски и велосипедски тури, има диви … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ако туризмот и ѓубрето се најголеми непријатели, зошто отпадот е насекаде на Шара и во Охридско