(ВИДЕО) 360° тајно снимена сторија: Наместо да казнува, полицијата на „шопинг“ со прекршителите

Полицијата прогледува низ прсти ако во време на полициски час се движите без дозвола. Такво искуство имавме … Продолжи со читање (ВИДЕО) 360° тајно снимена сторија: Наместо да казнува, полицијата на „шопинг“ со прекршителите