(ВИДЕО) 360 Степени сезона 7, емисија 59 – интервју со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски

Ресорот транспорт и врски во овој период е актуелен поради неколку прашања. Едно е спорниот Детален урбанистички … Продолжи со читање (ВИДЕО) 360 Степени сезона 7, емисија 59 – интервју со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски