(ВИДЕО) 360° Интервју со Османи по средбите во Софија: Не верувам дека кој било би ризикувал да се пропушти историската шанса

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, во интервју за „360 Степени“ зборуваше за неговата официјална посета на … Продолжи со читање (ВИДЕО) 360° Интервју со Османи по средбите во Софија: Не верувам дека кој било би ризикувал да се пропушти историската шанса