(ВИДЕО) 360° Интервју со Габриел Ескобар за ЕУ, Бугарија, внатрешниот и регионалниот контекст, корупцијата…

По средбите со државно-владиниот врв во Скопје, заменик-помошникот државен секретар на САД, задолжен за Западен Балкан, Габриел … Продолжи со читање (ВИДЕО) 360° Интервју со Габриел Ескобар за ЕУ, Бугарија, внатрешниот и регионалниот контекст, корупцијата…