Ветувањето за бесплатен превоз ќе треба да го реализира друг директор на ЈСП, Арсовска го разреши и Чушков

Ова уште едно во низата разрешувања на директори на јавните претпријатија откако Арсовска стана градоначалничка на Скопје … Продолжи со читање Ветувањето за бесплатен превоз ќе треба да го реализира друг директор на ЈСП, Арсовска го разреши и Чушков