Весна Петрушевска пред Собрание: Како да им кажам на моите деца дека од утре нема да сме Македонци

Актерката Весна Петрушевска во своето обраќање на протестот против францускиот предлог изрази чудење зошто нема повеќе народ … Продолжи со читање Весна Петрушевска пред Собрание: Како да им кажам на моите деца дека од утре нема да сме Македонци