Вештачење во „Таргет-Тврдина“: Израелците скенирале, но неосновано констатирале дека некој трет нелегално прислушува

Судскиот процес влегува во финишот. По завршувањето на дополнението на доказната постапка, која се очекува да заврши … Продолжи со читање Вештачење во „Таргет-Тврдина“: Израелците скенирале, но неосновано констатирале дека некој трет нелегално прислушува