Вештачењата се најголем ризик за корупција во судството, сметаат судиите и обвинителите – речиси половина судии имале притисок од колегите

Резултатите покажуваат и дека над една третина – 36 отсто од судиите пријавиле дека искусиле некој вид … Продолжи со читање Вештачењата се најголем ризик за корупција во судството, сметаат судиите и обвинителите – речиси половина судии имале притисок од колегите