Верификувани мандатите на 118 пратеници на новиот парламентарен состав

Се верификувањето на овој парламентарен состав, им престана мандатот на пратениците од стариот собраниски состав, на новите … Продолжи со читање Верификувани мандатите на 118 пратеници на новиот парламентарен состав