Верификуван мандатот на новата пратеничка од СДСМ

Откако матичната собраниска Комисија го верификуваше мандатот на новата пратеничка од редовите на СДСМ, претседателот на Комисијата, … Продолжи со читање Верификуван мандатот на новата пратеничка од СДСМ