Велика Британија ја одобри употребата на вакцината на „Фајзер“ и „Бионтек“

Првите вакцини ќе бидат достапни веќе следната недела Велика Британија ја одобри употребата на вакцината против коронавирусот … Продолжи со читање Велика Британија ја одобри употребата на вакцината на „Фајзер“ и „Бионтек“