Веќе не сме расколници: Како понатаму до автокефалност на Охридска архиепископија?

Ова е историка одлука и прв чекор кој треба да трасира пат до конечно издавање томос на … Продолжи со читање Веќе не сме расколници: Како понатаму до автокефалност на Охридска архиепископија?