Вечерва во 360°: Спорниот надзор над „Бехтел и Енка“ уште поспорен – во договорот фалат клучни документи за 23 експерти

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (20 март 2023 г.) од 22:20 часот … Продолжи со читање Вечерва во 360°: Спорниот надзор над „Бехтел и Енка“ уште поспорен – во договорот фалат клучни документи за 23 експерти